Alueuutiset KP24

Kalajokilaakson viikon luetuimmat jutut kootusti: Kuntokeskus Puntti myytiin, Taanilan koululle valittiin rehtori ja himoliikkuja teki elämänmuutoksen

Päivi Savela Kalajokilaakson verkossa luettiin ylivieskalaisen Kuntokeskus Puntin omistajavaihdoksesta. Ylivieskalaisen Kuntokeskus Puntin omistaja vaihtuu: Toimintaa jatkaa ylivieskalainen personal trainer Nina Ojakippola Rakenteilla olevan Taanilan koulun rehtoriksi valittiin ylivieskalainen Risto Oja, joka siirtyy tehtävään Rannan koulun rehtorin paikalta.

Merijärvi turvautuu lainarahaan

Merijärven kunnanhallitus päätti, että 400 000 euron talousarviolaina kilpailutetaan ja nostetaan. Kunnanjohtaja Kari Jokela toteaa, että taloustilanne on haasteellinen ja alkuvuodesta on menoja, johon tarvitaan rahaa.

Merijärvi lähdössä tuulihankkeeseen

Merijärvi on valmis osallistumaan Pohjois-Pohjanmaan liiton tuulivoimahankkeeseen, jossa on tarkoitus kuntakohtaisesti kartoittaa, mitkä paikat soveltuvat tuulivoimarakentamiselle ja mitkä eivät sovellu, sähkönsiirtoyhteyksiä, luonnon ekosysteemiä sekä viherrakentamista. Hankkeeseen on pyydetty mukaan kaikkia maakunnan kuntia, ja selvityshankkeelle on tarkoitus hakea rahoitusta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukselta.

Helena Petäistö vihitään Oulun yliopiston kunniatohtoriksi

Rautiolaissyntyinen toimittaja ja tietokirjailija Helena Petäistö vihitään Oulun yliopiston kunniatohtoriksi toukokuussa pidettävässä tohtoripromootiossa. Kunniatohtoriksi vihkiminen on korkein huomionosoitus, jonka yliopisto voi osoittaa henkilölle.

Sivut