Alueuutiset KP24

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion puhelinliikenteessä oli häiriö tiistaina aamulla – vika on ohi, operaattori sai ongelman ratkaistua

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion puhelinliikenteessä havaittiin tiistaiaamuna häiriöitä, tiedotti kuntayhtymä verkkosivuillaan. Puhelut eivät yhdistyneet normaalisti ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin vaan asiakkaita kehotettiin ottamaan terveyskeskuksiin yhteyttä suoraan joko sähköisellä ajanvarauksella tai sähköisellä yhteydenottopyynnöllä.

Lehmä pelastettiin lietekaivosta Sievissä

Sievissä pelastettiin lehmä lietekaivosta sunnuntai-iltana. Pelastuslaitos sai hälytyksen eläimen pelastustehtävään Heikkilänmäentielle ennen kello seitsemää illalla.

Talous huolettaa Reisjärvellä

Reisjärven kunnanvaltuusto kokoontui talousasioiden äärelle viime tiistaina. Kokouksen asialistalla olivat niin kunnan oma viime vuoden tilinpäätös kuin Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen tilinpäätös.

Sievin sudelle myönnetty poistolupa – uusia havaintoja ei ole tehty

Sievissä viime viikolla koiranulkoiluttajia lähestyneelle sudelle on Oulun poliisi myöntänyt poistoluvan. Lupa myönnettiin maanantaina sillä perusteella, että susi on käyttäytynyt poikkeavan pelottomasti ihmisten läheisyydessä ja voi aiheuttaa vaaratilanteita.

Reisjärvinen kansanedustaja Mikko Kinnunen sivistysvaliokuntaan

Keskustan ensimmäisen kauden kansanedustaja, reisjärvinen Mikko Kinnunen on keskustan eduskuntaryhmän ehdokas sivistys- ja perustuslakivaliokuntien jäseniksi. Tämän lisäksi Kinnunen on ehdolla tulevaisuusvaliokunnan varajäseneksi.

Mervi Finnilä Ylivieskan Ykkösapteekin apteekkariksi

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean valvontalautakunta päätti torstaina myöntää Ylivieskan Ykkösapteekin apteekkiluvan proviisori Mervi Finnilälle. Finnilä on työskennellyt tähän asti Kalajoen apteekissa.

Tulvan katkaisema tie taas auki Oulaisissa

Liikenne sujuu jälleen Oulaisissa tiellä 18321 välillä Nevala–Matkaniva. Tie oli poikki rankkasateen aiheuttaman tulvan vuoksi lauantai-illasta tiistai-iltapäivään saakka.

Puukauppa jatkuu tasaisena

Pohjois-Suomen puukauppaa tasaantui toukokuussa edellisvuoden tahtiin, toukokuun loppuun mennessä puukauppaa käytiin kolmen miljonaan kuutiometrin edestä. Pohjois-Pohjanmaalla kauppa jäi hieman viime vuoden lukemista ollen reilut 1,5 miljoonaan kuutiometriä.

Sivut