Alueuutiset KP24

Vaalipaneeli maanantaina opistolla

Raudaskylän Kristillinen Opisto järjestää eduskuntavaaliehdokkaiden vaalipaneelin ensi maanantaina. Paneeliin ovat tähän mennessä lupautuneet Timo Ahvenainen (vihr.

Nuoret yrittäjät tarttuivat ilmastokysymykseen Reisjärvellä: puita istutetaan jokaista myytyä paitaa kohden

Nuorisoyritys Puella Reisjärveltä on päättänyt tehdä oman osuutensa ilmastonlämpenemisen hidastamiseksi. Puella Ny on neljän 16-17 vuotiaan tytön Aino Nurkkalan, Ella-Sofia Hyvärin, Olivia Poikolan ja Amanda Taskilan perustama yritys, joka suunnittelee ja myy Pure Waste- kankaasta valmistettuja collegepaitoja ja suomalaisena käsityönä valmistettuja hiusdonitseja.

Seutukaupunkien vetovoimatutkimuksessa kärkikymmenikössä on muun muassa Kalajoki, Ylivieska ja Pietarsaari – Asukkaiden mukaan alueilla riittää elin–, veto– ja pitovoimaa

Seutukaupunkien vetovoimatutkimus kertoo, että ”sujuvan elämän” imago toteutuu seutukaupungeissa. Kun asiaa kysytään asukkailta nousevat keskiöön turvallisuus, asuinympäristöön liittyvät mahdollisuudet ja liikenteellinen saavutettavuus Seutukaupunkien vetovoimatutkimuksessa selvitettiin viidenkymmenenviiden Suomen kaupungin tunnettuutta, imagoa ja vetovoimaa.

Nuorten hiihtäjien terävin kärki viikonloppuna Haapajärvellä – Haapajärven Kiilat on valmistellut nuorten SM-hiihtoja kaksi vuotta

Someron hiihtokeskus on loppusilausta vaille valmis ottamaan tulevan viikonlopun kisaväen vastaan, kun paikalla ratkotaan nuorten Suomen mestaruuksia. – Rata on uudistettu kansainväliset vaatimukset täyttäviksi, ja tulevissa nuorten SM-hiihdoissa meillä on käytössä 3,3 ja viiden kilometrin radat, kilpailun johtaja Tapani Keskitalo kertoo.

Sivut