KAIKU - koulutukset

Koulutukset yritysten tarpeisiin

JEDU Kalajoen ammattiopiston aikuiskoulutus- ja työelämäpalvelut järjestää koulutuksia yrityksen tarpeisiin suunniteltuna täsmäkoulutuksena eli ns. räätälöintimallina.

Teemme sen kevyellä byrokratialla joustvasti yrityksenne tuotantoa häiritsemättä. Räätälöimme tarvelähtöisesti, hankimme kouluttajiksi parhaat asiantuntijat ja huolehdimme muista käytännön järjestelyistä.

Koulutus pyritään toteuttamaan esim. työpaikalla työn yhteydessä, tuotantoa mahdollisimman vähän häiriten. Sovimme koulutusajankohdat ja ryhmien koot niin, että koulutukseen voivat osallistua mahdollisimman monet halukkaat.

Koulutuksen sisältö, ajoitus ja painotukset tarkistetaan koulutustoteutuksen aikana. Näin varmistetaan oikeanlainen koulutus.
Jos yrityksillä on samantapaisia koulutustarpeita, koulutus voidaan toteuttaa yhteisenä. Tällöin yksittäisen yrityksen kustannukset jäävät alhaisemmiksi. Yhteiskoulutuksella voidaan lisätä myös yritysten välistä verkostoitumista. Koulutusten pituus voi vaihdella asiakkaan tarpeen mukaan muutamasta päivästä kuukausiin.

Jäämme odottamaan yhteydenottoasi:

Kalajoen aikuiskoulutus- ja oppisopimuspalvelut

Tuula Puoskari
aikuiskoulutus- ja hankevastaava
p. 040 1508 480
tuula.puoskari@jedu.fi

Sinikka Ojala
aikuiskoulutus- ja markkinointisuunnittelija
p. 040 1508 446
sinikka.ojala@jedu.fi

Sanna Hietala
koulutussihteeri
p. 040 1508 437
sannam.hietala@jedu.fi

 

suomi