Alueuutiset KP24

Ylivieska sulkee isot investointihanat jättikoulujen jälkeen Ylivieskassa – Vähäkankaan koulun suunnittelu kuitenkin käynnistyy ensi vuonna

Ylivieskan kaupunki sulkee isot investointihanat, kun Taanilan ja Kaisaniemen jättikoulut ensi vuonna valmistuvat ja palaa tavanomaiselle eli noin viiden miljoonan euron vuotuiselle investointitasolle. Vuonna 2021 kaupunki investoi kuitenkin vielä 16 miljoonan euron mitalla, ja merkittävimmät ovat nämä uudet koulut, joihin uppoaa molempiin vielä yli kuusi miljoonaa.

Korona sulki Kalajokilaakson asiakaspalvelun ovet Ylivieskassa

Pohjois-Pohjanmaan siirtyminen koronaviruksen leviämisvaiheeseen vaikuttaa myös Kalajokilaakso-lehden asiakaspalvelun toimintaan Ylivieskassa. Kalajokilaaksoa kustantava KPK Yhtiöt päätti maanantaina sulkea kaikkien toimistojensa ovet epidemian leviämisalueella.

Tulovero pois yrityksiltä – Kauko Tuupainen ottaa kantaa lukijoiden palstalla

Tein jo kesäkuussa 1984 Lahdessa kokoontuneelle demarien XXXIII puoluekokoukselle ehdotuksen, jonka punaisena lankana oli tuloverotuksen poistaminen yrityksiltä. Esitykseni ideana oli, että annettakoon yritysten näyttää voittoa, siitä ”rankaisematta” niin kauan kuin voittovarat pysyvät yrityksessä.

Oulaistelainen Anne Voho valittiin Arvon uudeksi talousjohtajaksi

Arvo Sijoitusosuuskunnan uudeksi talousjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Anne Voho Oulaisista. Anne Voholla on pitkä ja monipuolinen kokemus konsernitaloushallinnosta sekä taloushallinnon prosessien ja raportoinnin kehittämisestä.

Sidor